mai mari pierderi. Potrivit Cartii Albe a IMM-urilor din Romania-editia 2006, pierderea medie pe o firma mijlocie care activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii este de 45.900.000 mii lei (vezi tabel), in timp ce activitatile auxiliare de inter
mai mari pierderi. Potrivit Cartii Albe a IMM-urilor din Romania-editia 2006, pierderea medie pe o firma mijlocie care activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii este de 45.900.000 mii lei (vezi tabel), in timp ce activitatile auxiliare de intermediere financiara aduc aceluiasi tip de societate un profit mediu de 69.100.000 mii lei. Pe locul secund in topul celor mai paguboase domenii de activitate din economia romaneasca se afla fabricarea produselor din cauciuc si mase plastice, unde pierderea medie se ridica la 39.500.000 mii lei/firma mijlocie.

Din inchirierea masinilor se fac bani
Pe locul al doilea in topul celor mai avantajoase afaceri din Romania se afla inchirierea masinilor si a echipamentelor auto, domeniu in care o firma poate ajunge la un profit mediu de 56.700.000 mii lei. Dupa revolutie, comertul a fost domeniul care a mers cel mai bine, sunt de parere reprezentanti din piata. "Comertul a crescut in ultima perioada datorita creditului de consum, ceea ce a dus la o crestere a puterii de cumparare a romanului si, implicit, la o cerere mai mare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.