Un cititor al cotidianului ZIUA a sesizat redactiei faptul ca a fost somat de Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) sa plateasca o restanta in valoare de 0,03 lei (300 lei vechi), provenita de la un credit pe care l-a contractat si pe care tocmai i
Un cititor al cotidianului ZIUA a sesizat redactiei faptul ca a fost somat de Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) sa plateasca o restanta in valoare de 0,03 lei (300 lei vechi), provenita de la un credit pe care l-a contractat si pe care tocmai il terminase de achitat. Potrivit instiintarii pe care v-o prezentam in facsimil, CEC isi ameninta "debitorul" cu executarea silita prin poprirea sumei din salariu, daca nu plateste in 30 de zile impresionanta suma. Mai mult, acesta este instiintat ca in cazul neplatii va fi inscris la Biroul de Credit, fapt care ii va pune probleme in ceea ce priveste contractarea altor credite pentru urmatorii cinci ani.
Desi buimacit de somatia primita, cititorul nostru nu a putut totusi sa nu remarce faptul ca plicul in care a fost trimisa instiintarea de plata si timbrul aferent costa mai mult de 2 RON, deci de aproape sapte ori mai mult decat suma restanta, insistent revendicata de CEC. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.