Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza, maine, in Sala Sporturilor Horia Demian, o bursa a locurilor de munca determinata de faptul ca firma Bechtel pune la dispozitie circa 1.200 de locuri de munca pentru continuarea lucr
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj va organiza, maine, in Sala Sporturilor Horia Demian, o bursa a locurilor de munca determinata de faptul ca firma Bechtel pune la dispozitie circa 1.200 de locuri de munca pentru continuarea lucrarilor la Autostrada Transilvania.
Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, majoritatea locurilor de munca se adreseaza personalului calificat (soferi, operatori utilaje, electricieni, sudori, tamplari, dulgheri, etc) dar si muncitorilor necalificati. Exista si locuri de munca pentru persoanele cu studii superioare care vor forma personalul TESA (ingineri, economisti, administratori). In ceea ce priveste salariile ce vor fi acordate persoanelor incadrate prin aceasta bursa, acestea vor fi motivante, in functie de pregatirea profesionala, putand ajunge la suma de 2.000 RON. Se vor lua in considerare si sporurile de vechime, cele de santier, precum si orele suplimentare.
De asemenea, muncitorii vor mai beneficia si de bonuri de masa, organizare de santier moderna, transport de acasa la santier si inapoi, dar si locuri de cazare la Savadisla pentru cei care doresc acest lucru. Pe masura ce lucrarile vor avansa, numarul de locuri de munca oferite va creste, urmand sa ajunga la aproximativ 5.000 de joburi, oferite in toate judetele prin care va fi construita autostrada. Totodata, aceasta bursa a locurilor de munca constituie un prilej ca firma constructoare sa-si preselecteze potentialii viitori angajati. In cazul in care acestia nu au calificarile solicitate, exista posibilitatea cuprinderii lor in cursuri de formare profesionala, potrivit Rompres.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.