Si-a inceput cariera jurnalistica in radio, apoi a trecut si la ziar si, pentru ca facea treaba buna, i s-a dat credit si in televiziune. Alaturi de Misu Gainusa realizeaza ""Cronica Carcotasilor"" la Prima TV. Serban Huidu isi aniverseaza maine 30 d
Si-a inceput cariera jurnalistica in radio, apoi a trecut si la ziar si, pentru ca facea treaba buna, i s-a dat credit si in televiziune. Alaturi de Misu Gainusa realizeaza ""Cronica Carcotasilor"" la Prima TV. Serban Huidu isi aniverseaza maine 30 de veri. ""Pe mine m-a surprins viata la 30 de ani""
""Poti fi surprins de viata in multiple ipostaze. Sunt surprins de viata acum, pentru ca am ajuns la o varsta care se zice ca e o varsta ciudata. Esti prea tanar ca sa fii batran si prea batran ca sa mai fii tanar. Ma surprinde viata, pentru ca am ajuns la 30 de ani si ma uit inapoi si-mi dau seama ca au trecut acesti 30 de ani intr-o clipita. Unii cred ca e mult, altii cred ca e putin, acum depinde fiecare la ce varsta citeste articolul asta. Pe mine m-a surprins viata la 30 de ani. La 18 ani, cand terminam liceul si o apucam pe drumul vietii, nu as fi crezut niciodata ca o sa pot face atata cat am facut. In viata de familie poate ca as fi vrut sa fac mai multe, dar nu am avut timp. Am inceput la radio, dupa care am fost contactat de maestrul Marius Tuca sa scriu si la ziar o rubrica micuta care se numea «Cronica Carcotasului», in «Jurnalul National». Cand am intrat prima oara la tv am intrat la Antena 1. Pentru ca eram la radio si pentru ca scriam la «Jurnalul National», mi-au facut o propunere sa ajung la televizor, sa fac o emisiune care era o emisiune concurs. Nu stiu daca era buna sau rea, dar nu avea nimic din spiritul meu, nu era ceea ce ar fi trebuit sa fie pentru Serban Huidu. Dupa care am inceput emisiunea asta la Prima TV. Am inceput-o singur. Dupa aceea ni s-a acordat un credit foarte mare, ne-au lasat sa crestem, ne-au lasat sa ne facem publicul nostru. Bine, si noi ne-am facut treaba, dar poate ca o televiziune comerciala mare nu ar fi avut rabdarea asta. Si, intr-adevar, le-am invatat pe toate pe rand. Cu un ochi in afara sa vedem cum arata alte emisiuni, cu un ochi inauntru sa vedem cum se produce, sa incercam sa producem si noi ca acolo... Am incercat usor, usor sa facem televiziune. Noi am invatat lucrurile astea singuri, nu am fost invatati de altii. Ca sa putem veni de fiecare data cu emisiuni noi si cu chestii interesante in emisiunile noastre, se lucreaza si in vacanta. Am avut intr-adevar vreo patru zile de vacanta intre intoarcerea de la Ibiza si ajungerea in Bucuresti, dar atat. In mare, Cronica nu va suferi modificari drastice, dar vor fi lucruri de finete care se vor face, imbracaminte noua pentru emisiune, pachet grafic nou si asa mai departe, la care se lucreaza acum. Ultima noutate a fost band-ul care canta live si am vazut ca a prins foarte bine, pentru ca si concurenta a inceput sa aduca niste oameni care sa cante. Vom reveni oameni buni la 13 septembrie, la tv, iar la 21 august la radio. Si, de intors din Ibiza ne-am intors, nu am stat acolo decat o saptamana.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.