Vanzarile de apa minerala si racoritoare din marile magazine au crescut in lunile de vara cu 25% fata de celelalte perioade ale anului. "Toate lichidele sezoniere au crescut cu aproape 25%, cresterea fiind probabil legata si de Campionatul Mondial de
Vanzarile de apa minerala si racoritoare din marile magazine au crescut in lunile de vara cu 25% fata de celelalte perioade ale anului. "Toate lichidele sezoniere au crescut cu aproape 25%, cresterea fiind probabil legata si de Campionatul Mondial de fotbal", a declarat directorul de marketing Carrefour, Andrea Mihai.
Circa 70% din consumul total de apa minerala este reprezentat de cea carbonatata, in Romania imbuteliindu-se in prezent peste un miliard litri de apa minerala. Desi mai mult de o treime din apele minerale ale Europei se gasesc in tara noastra, consumul de apa la romani este de patru ori mai mic fata de media europeana. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.