Valeriu Argaseala (foto dreapta), directorul executiv al Stelei, a tinut sa-i dea replica lui Zotta, declarandu-se in continuare convins de existenta respectivelor clauze in contractele lui Griffiths si Sapunaru. "Daca noi am considera ca este o clau
Valeriu Argaseala (foto dreapta), directorul executiv al Stelei, a tinut sa-i dea replica lui Zotta, declarandu-se in continuare convins de existenta respectivelor clauze in contractele lui Griffiths si Sapunaru. "Daca noi am considera ca este o clauza imorala, am reactiona ca atare, nu ne poate opri nimeni de la Rapid", a spus oficialul stelist. Argaseala i-a luat apoi peste picior pe giulesteni. "Inteleg ca Rapid nu prea are jucatori multi in lot la ora actuala, nici rezultate bune prin meciurile amicale si atunci trebuie sa faca si conducatorii de acolo ceva ca sa-si justifice activitatea din aceasta vara si de aceea ne ataca", a apreciat directorul executiv din Ghencea. Valeriu Argaseala a refuzat sa comenteze afirmatiile lui Zotta despre blaturile facute de Steaua in ultimele etape ale campionatului trecut, multumindu-se din nou sa-I ironizeze pe rapidisti. "Dupa reactia lor, se pare ca doare foarte tare si le-a lasat rani adanci locul doi, pe care l-au ocupat la finalul sezonului trecut", a conchis Argaseala. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.