Principalul partid de opozitie prorus de la Kiev "Partidul regiunilor" a semnat un acord cu socialistii si comunistii pentru "a reinstitui normalitatea in tara". Noua alianta rosie face ca "Ucraina Noastra", formatiunea presedintelui Iuscenko, sa d
Principalul partid de opozitie prorus de la Kiev "Partidul regiunilor" a semnat un acord cu socialistii si comunistii pentru "a reinstitui normalitatea in tara". Noua alianta rosie face ca "Ucraina Noastra", formatiunea presedintelui Iuscenko, sa devina minoritara in parlamentul ucrainean si este exclusa de la guvernare. Un responsabil al fractiunii "Partidului Regiunilor" din Rada Suprema, Evgheni Kusnarev, a lansat totusi o invitatie partidului proprezidential sa participe la noua coalitie. Iuscenko trebuie sa dea un raspuns chiar maine. "Majoritatea parlamentara a fost deja creata, iar "Ucraina Noastra" are posibilitatea sa adere la aceasta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.