Conform unei declaratii a Biroului de Concurenta Ungar citat de Budapest Business Journal, Tesco-Global Stores Zrt, reprezentanta in Ungaria a companiei Tesco Plc, a fost amendata cu o suta de milioane de forinti sau aproximativ 350.000 de euro. Comp
Conform unei declaratii a Biroului de Concurenta Ungar citat de Budapest Business Journal, Tesco-Global Stores Zrt, reprezentanta in Ungaria a companiei Tesco Plc, a fost amendata cu o suta de milioane de forinti sau aproximativ 350.000 de euro. Compania a incercat sa induca in eroare clientii prin prezentarea unor reclame false privitoare la pretul unor produse si unele oferte promotionale.
Biroul de Concurenta a aratat ca, promovand aceste oferte false, Tesco a atras clienti in magazinele sale, care astfel au fost expusi la presiuni suplimentare de a cumpara. Astfel, compania Tesco se face vinovata si de incalcarea regulilor competitiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.