"Un pas inainte". Asa a fost caracterizata initiativa ministrului secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Dialog Social al Guvernului, Vasile Nistor, de a dialoga, vineri, cu conducerea si sindicatul de la RAFO Onesti. "Am discutat cu premi
"Un pas inainte". Asa a fost caracterizata initiativa ministrului secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Dialog Social al Guvernului, Vasile Nistor, de a dialoga, vineri, cu conducerea si sindicatul de la RAFO Onesti. "Am discutat cu premierul Calin Popescu Tariceanu, care este extrem de interesat, nu numai de situatia RAFO, ci de toate aspectele sociale din zona industriala Onesti. Astazi am cerut documente oficiale referitoare la punctele de vedere ale societatii. Pe baza celor discutate si a documentelor de la RAFO, voi face o evaluare si un raport referitor la situatia rafinariei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.