Sindicalistii de la Mittal Steel Galati solicita ajutor pentru colegii lor raniti in accidentul de munca petrecut la sfarsitul lunii iunie.
Presedintele Sindicatului "Solidaritatea" al Siderurgistilor din Galati, Ilinca Diaconu, sustine ca ce
Sindicalistii de la Mittal Steel Galati solicita ajutor pentru colegii lor raniti in accidentul de munca petrecut la sfarsitul lunii iunie.
Presedintele Sindicatului "Solidaritatea" al Siderurgistilor din Galati, Ilinca Diaconu, sustine ca cei doi muncitori ramasi in viata, internati la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Bucuresti, se afla intr-o stare extrem de grava, situatie cauzata si de lipsa conditiilor din spital.
Potrivit acesteia, cei doi raniti sunt tinuti in conditii improprii, fara ventilatie, expusi pericolului infectiilor. Ilinca Diaconu afirma ca spitalul nu are fonduri pentru a le asigura acestora ventilatia corespunzatoare si nici rezerve de apa sterila, spalarea facandu-se cu apa normala.
Din informatiile furnizate de presedintele sindicatului, a fost solicitat un ajutor financiar de la societatea Mittal Steel pentru se a asigura ventilatia, insa administratia nu a raspuns pana acum, se precizeaza intr-un comunicat BNS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.