Oponentii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL pregatesc o platforma politica pe care sa o lanseze in luna septembrie, a anuntat aseara, intr-o emisiune televizata, fostul lider liberal, Theodor Stolojan. Oponentii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL
Oponentii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL pregatesc o platforma politica pe care sa o lanseze in luna septembrie, a anuntat aseara, intr-o emisiune televizata, fostul lider liberal, Theodor Stolojan.

Oponentii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL pregatesc o platforma politica pe care sa o lanseze in luna septembrie, a anuntat aseara, intr-o emisiune televizata, fostul lider liberal, Theodor Stolojan (foto). El a aratat ca ""exista o ingrijorare"" in PNL in legatura cu pierderea credibilitatii partidului, dar si cu ""aceasta competitie care nu isi are sensul"", intre PNL si PD, Stolojan criticand faptul ca actuala conducere PNL trateaza PD in termeni de ""adversar"", ""dusman"". Ea nu este exprimata public, a spus acesta, pentru ca PNL se afla la putere si asta il obliga sa fie ""disciplinat"", dar si pentru ca ""exista un comportament al celor care exercita puterea in PNL de tipul: «Daca nu esti cuminte, iti luam functia»"", amintind de sanctiunile acordate recent unor liberali ""pentru ca au alta parere decat a lui Tariceanu"". ""Nu putem accepta sa lasam valorile liberale sa fie folosite ca un paravan, pentru interesele de grup, cladit in jurul dlui Tariceanu"", a explicat Stolojan, aratand ca vrea sa creeze in PNL un curent de opinie conform caruia ""ceva trebuie facut in partid, pentru ca asa nu se mai poate"".
NOTA 6. Stolojan a criticat si prestatia lui Tariceanu ca premier, aratand ca acesta este ""inconsecvent"", ""nu se implica"", motiv pentru care l-a evaluat cu nota 6. Mesajul lui Basescu din Parlament a fost ""bagatelizat"" de apropiatii premierului, iar ministrul Atanasiu este mentinut in functie dupa ce a facut ""toate gafele posibile"", a mai semnalat Stolojan, care a precizat insa ca nu e obiectivul sau sa ajunga prim-ministru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.