Costin Radulescu, tanarul impuscat in cap pe Lacul Vacaresti, a murit ieri noapte. In ultimele zile, acesta fusese mentinut in viata doar cu ajutorul aparatelor, dupa ce in noaptea de vineri spre sambata facuse septicemie.
Presedintele AFAN,

Costin Radulescu, tanarul impuscat in cap pe Lacul Vacaresti, a murit ieri noapte. In ultimele zile, acesta fusese mentinut in viata doar cu ajutorul aparatelor, dupa ce in noaptea de vineri spre sambata facuse septicemie.
Presedintele AFAN, cel care a tras asupra lui Costin, va fi acuzat de omor calificat. Sotia tanarului a depus o plangere in care il acuza pe Alexandru Radulescu de tentativa de omor calificat. In functie de coroborarea tuturor probelor, in cazul in care se va dovedi faptul ca actiunea lui Radulescu ar fi putut avea consecinte deosebit de grave, seful ANAF risca inchisoare pe viata.

Costin Radulescu, tanarul impuscat in cap in timp ce se afla la scaldat pe malul Lacului Vacaresti, a murit ieri noapte. In ultimele zile, tanarul fusese mentinut in viata doar cu ajutorul aparatelor, dupa ce in noaptea de vineri spre sambata a facut septicemie. Presedintele AFAN, cel care a tras cu pusca cu alice asupra lui Costin, va fi acuzat de omor calificat. Mai mult, sotia tanarului a depus o plangere in care il acuza pe Alexandru Radulescu de tentativa de omor calificat intrucåt o parte din alice erau cåt pe ce sa o nimereasca si pe ea. Tatal victimei va face si el plangere penala impotriva fiului sefului AFAN, pe care il considera instigator si complice la producerea incidentului in urma caruia baiatul sau si-a pierdut viata. In functie de coroborarea tuturor probelor, in cazul in care se va dovedi faptul ca actiunea lui Radulescu ar fi putut avea consecinte deosebit de grave, acesta risca inchisoare pe viata.

Tanarul dambovitean care s-a dus la scaldat, intr-o dupa-amiaza torida de duminica, impreuna cu sotia si cativa prieteni, si a ajuns in coma la Spitalul Floreasca din Capitala, cateva ore mai tarziu,
s-a stins din viata. Cel care i-a curmat existenta la numai 29 de ani, Alexandru Radulescu, se afla in arest preventiv, sub acuzatia de tentativa de omor calificat, incadrare ce va fi schimbata dupa audierea sefului AFAN si efectuarea necropsiei victimei sale. Initial, procurorii damboviteni, cei care au deschis ancheta, au decis pe 26 iunie cercetarea lui Alexandru Radulescu in stare de libertate pentru tentativa de omor calificat si efectuarea unei expertize care sa clarifice incidentul. O zi mai tarziu, cazul a fost preluat de Parchetul General, iar pe 1 iulie judecatorii Tribunalului Bucuresti au emis mandat de arestare pentru 29 de zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.