Solist punk-rock
Varsta: 50 de ani Excentricul artist Billy Idol a sustiut ieri, la Arenele Romane din Bucuresti, un concert care face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album al sau - ""Devila€™s Playgrou
Solist punk-rock
Varsta: 50 de ani Excentricul artist Billy Idol a sustiut ieri, la Arenele Romane din Bucuresti, un concert care face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album al sau - ""Devila€™s Playground"". Pe langa piesele de pe noul album, artistul a prezentat publicului roman si hituri mai vechi. Billy Idol este unul dintre primii artisti punk-rock care s-au bucurat de mare succes, la inceputul anilor a€™80, datorita aparitiei postului de televiziune MTV. Imbinand imaginea sa de baiat rau cu un amestec de atitudine punk si ritmuri dance, Idol a ajus rapid la statutul de vedeta. Printre cele mai renumite creatii ale sale se numara ""Hot in the City"", ""White Wedding"" si ""Eyes Without a Face"". Pentru sustinerea acestui spectacol, Jurnalul National il declara pe Billy Idol ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.