Putine cazuri alimenteaza apetitul romanesc pentru scenarita precum razboiul care se duce la aceasta ora intre Palatele Cotroceni si Victoria. In privinta unei victime sigure, Teodor Atanasiu, suntem tentati sa ne lasam si noi purtati de speculatii.
Putine cazuri alimenteaza apetitul romanesc pentru scenarita precum razboiul care se duce la aceasta ora intre Palatele Cotroceni si Victoria. In privinta unei victime sigure, Teodor Atanasiu, suntem tentati sa ne lasam si noi purtati de speculatii. In primul rand, se stie ca motivul pentru care cat de curand Atanasiu va trebui sa-si stranga pixurile din biroul principal al MApN este scandalul creat in jurul Directiei Generale de Informatii a Armatei si a celebrei „Ordonante lobby“. Adevarul pare sa fie altul.
Ordonanta a fost scoasa de la naftalina de un democrat, la foarte mult timp dupa ce ea a fost data si la un an dupa ce presa a vorbit pentru prima oara de ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.