Valoarea canoistilor romani s-a vazut, inca o data, la Europenele de la Racice (Cehia). In ciuda unor conditii total neprielnice performantei, sportivii antrenandu-se pe unde apuca, romanii au demonstrat ca raman unii dintre marii performeri ai aces
Valoarea canoistilor romani s-a vazut, inca o data, la Europenele de la Racice (Cehia). In ciuda unor conditii total neprielnice performantei, sportivii antrenandu-se pe unde apuca, romanii au demonstrat ca raman unii dintre marii performeri ai acestui sport.

Marea vedeta si, in acelasi timp, si revelatie a fost Florin Mironcic, care a obtinut medalia de aur la canoe simplu, pe distanta de 1.000 de metri, cu 3:54.600. Sportivul nostru i-a devansat pe germanul Andreas Dittmer si pe rusul Maxim Opalev. Succesul lui Mironcic a fost completat fericit de echipajul de canoe-4, acolo unde, alaturi de campionul european de la 1.000 m, Gabriel Talpa, Silviu Simioncencu si Loredan Popa au castigat medalia de aur in proba de 500 m. Cronometrat cu timpul de 1 minut, 30 de secunde si 286 de miimi, echipajul Romaniei le-a devansat pe cele din Belarus (1:31.818) si Ungaria (1:33.890).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.