Reprezentantii delegatiei de kaiac-canoe ai Romaniei au dat lovitura la Europenele gazduite de localitatea ceha Racice si au adunat o salba de doua medalii de aur, una de argint si trei de bronz, depasind, astfel, obiectivul propus de FRKC. Cel mai p
Reprezentantii delegatiei de kaiac-canoe ai Romaniei au dat lovitura la Europenele gazduite de localitatea ceha Racice si au adunat o salba de doua medalii de aur, una de argint si trei de bronz, depasind, astfel, obiectivul propus de FRKC. Cel mai prolific sportiv roman a fost Florin Mironciuc, care a punctat cu doua medalii de aur (C1 - 1000 m, C4 - 500 m) si una de argint (C1 - 500 m), reusind sa mareasca substantial zestrea tricolora. Conform statisticii, Mironcic s-a impus lejer la canoe simplu, pe distanta de 1.000 de metri, cu 3:54,600, pentru ca, ieri, in echipaj cu Talpa, Simioncencu si Popa sa castige cursa de 500 de metri, cu 1:31,818, la putin timp dupa ce se clasase pe locul secund in proba individuala, pe aceeasi distata, cu 1:51,127. Medaliile de bronz au fost obtinute in proba feminina de K4, pe ambele distante, de echipajul format din Vulpes, Ciobanu, Talpa si Platon, dar si de echipajul masculin de C2, pe 500 de metri, format din Chirila si Cuculici. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.