Compania Electrolux a investit, de la deschiderea fabricii de la Satu Mare si pana in prezent, peste 30 de milioane de euro. Productia cumulata de aragazuri este de peste cinci milioane de unitati. Banii au fost investiti pentru introducerea si dezvo
Compania Electrolux a investit, de la deschiderea fabricii de la Satu Mare si pana in prezent, peste 30 de milioane de euro. Productia cumulata de aragazuri este de peste cinci milioane de unitati. Banii au fost investiti pentru introducerea si dezvoltarea de noi tehnologii, de bunuri competitive, pentru imbunatatirea conditiilor de lucru si pentru siguranta mediului inconjurator.
Totodata au fost alocate sume si pentru reorganizarea sistemului de management. In anul 1997, Electrolux a devenit actionar principal al societatii Samus din Satu Mare, dupa ce a achizitionat pachetul majoritar reprezentand 97% din totalul actiunilor. Compania a inregistrat in 2005 o crestere a cifrei de afaceri cu 25% comparativ cu 2004, ajungand la 157 de milioane de euro. Investitiile realizate anul trecut la fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare se ridica la aproximativ 7,1 milioane euro.
Grupul suedez Electrolux este cel mai mare producator mondial de aparatura electrica pentru bucatarie si curatat. Gama de produse a companiei se comercializeaza sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire. In anul 2005 vanzarile grupului au fost de 100 de miliarde de coroane suedeze, echivalentul a circa 10,9 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.