Secretarul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca in actele de transfer ale jucatorilor Ryan Griffiths si Cristian Sapunaru nu exista clauze conform carora FC National va primi inca 350.000 de euro daca clubul giulestean va castiga titl
Secretarul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca in actele de transfer ale jucatorilor Ryan Griffiths si Cristian Sapunaru nu exista clauze conform carora FC National va primi inca 350.000 de euro daca clubul giulestean va castiga titlul.
"Vrem sa fie totul foarte clar, sa aratam ca Rapid nu face blaturi, asa cum au spus unii. Nu este vorba despre nicio suma suplimentara pe care sa o platim daca vom castiga campionatul. Ambele transferuri sunt inregistrate la LPF", a spus Zotta. Oficialul rapidist a afirmat ca suma de transfer in cazul atacantului australian este de 1,2 milioane de euro plus TVA, iar Sapunaru a fost achizitionat in schimbul a 850.000 de euro plus TVA.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.