si electronica au rasunat in aceeasi locatie de langa raul Mures, la Periam Port. Cap de afis au fost anul acesta punkerii de la Exploited, care vor concerta la inceputul lui august si la renumitul festival din Peninsula Sziged. si, din acest motiv,
si electronica au rasunat in aceeasi locatie de langa raul Mures, la Periam Port. Cap de afis au fost anul acesta punkerii de la Exploited, care vor concerta la inceputul lui august si la renumitul festival din Peninsula Sziged. si, din acest motiv, au fost prezenti la Mures cateva sute de fani fideli ai punkerilor, cu creste colorate in culori tipatoare.
Cea de-a cincea editie a festivalului a avut, in cele patru zile, aproximativ patru mii de vizitatori. Printre multele trupe care au concertat la Periam, rockerii i-au asteptat cu nerabdare pe cei de la Altar, Luna Amara, Ektomorf, Cargo, suie Paparude, Implant pentru refuz, Coma sau Nociv, dar si pe rapperii de la Parazitii. A mai fost si o a doua scena de muzica electronica, care a oferit non-stop bituri si sounduri specifice cluburilor din Vest.Programul festivalului s-a conturat in functie de rezistenta fizica a participantilor care, atunci cand erau doborati de somn, se duceau la corturile lor, campate intr-o poienita langa scene. Mancarea si berea s-au vandut practic 24 de ore din 24.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.