Scrimerii romani continua sa surprinda la Campionatele Europene de la Izmir (Turcia). Dupa ce Anca Bacioiu (spada) si Florin Zalomir (sabie) au cucerit medalii nesperate in probele individuale, in concursul pe echipe, la aceleasi arme, Romania nu a a
Scrimerii romani continua sa surprinda la Campionatele Europene de la Izmir (Turcia). Dupa ce Anca Bacioiu (spada) si Florin Zalomir (sabie) au cucerit medalii nesperate in probele individuale, in concursul pe echipe, la aceleasi arme, Romania nu a avut practic rivali, izbutind sa-si adjudece titlurile continentale. Rezultatul reprezinta o premiera, acestea fiind primele medalii de aur obtinute de tara noastra in istoria CE la aceste probe. Pana in finala, spadasinele Ana Maria Branza, Iuliana Maceseanu, Anca Bacioiu si Loredana Iordachioiu au trecut de Cehia (45-29), Estonia (45-41) si Rusia (45-43).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.