Conducerea Bancpost incearca sa scape de eticheta de banca pentru distribuirea de pensii, printr-o politica de investitii masive, a afirmat, la Constanta, directorul general al institutei, Georgios Michelis, citat de NewsIn. Banca a inaugurat la Con
Conducerea Bancpost incearca sa scape de eticheta de banca pentru distribuirea de pensii, printr-o politica de investitii masive, a afirmat, la Constanta, directorul general al institutei, Georgios Michelis, citat de NewsIn. Banca a inaugurat la Constanta cinci unitati noi, ca parte a unui program de dezvoltare.
Presedintele Georgios a declarat ca inaugurarea reprezinta o premiera in istoricul institutiei. Pana la finele anului, alte 21 de unitati vor deveni operationale. Tendinta de expansiune a inceput cu Constanta deoarece acest oras are un potential economic foarte ridicat, a mai spus directorul Bancpost.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.