Oleg Alborov, secretarul Consiliului de Securitate al republicii separatiste Osetia de Sud, a fost ucis, ieri dimineata, intr-un atentat comis in localitatea Tkhinvali, relateaza Agentia Interfax. „Alborov a fost ucis de o bomba controlata pri
Oleg Alborov, secretarul Consiliului de Securitate al republicii separatiste Osetia de Sud, a fost ucis, ieri dimineata, intr-un atentat comis in localitatea Tkhinvali, relateaza Agentia Interfax. „Alborov a fost ucis de o bomba controlata prin telecomanda, care a explodat in momentul in care acesta isi deschidea garajul“, a declarat Mikhail Mindzayev, ministrul de interne al republicii. Un dispozitiv exploziv a fost amplasat in apropierea unei case din orasul Tkhinvali, unde locuia Alborov, au precizat surse din cadrul politiei locale.
„Consideram ca acest atac este inceputul unei campanii declarate a Georgiei, menita sa elimine conducerea Osetiei de Sud“, a afirmat ministrul Mikhail Mindzayev, citat de Ria Novosti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.