Atacantul roman Adrian Mutu a semnat sambata un contract pe cinci ani cu clubul italian AC Fiorentina, unde va fi coleg cu portarul Bogdan Lobont, informeaza site-ul oficial al gruparii viola. Mutu, care se desparte astfel de Juventus Torino, campioa
Atacantul roman Adrian Mutu a semnat sambata un contract pe cinci ani cu clubul italian AC Fiorentina, unde va fi coleg cu portarul Bogdan Lobont, informeaza site-ul oficial al gruparii viola. Mutu, care se desparte astfel de Juventus Torino, campioana Italiei, va avea un salariu de 800.000 de euro in primul an de contract si de un milion de euro incepand cu al doilea an. Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, s-a declarat multumit de transferurile facute in aceasta vara de Fiorentina: "Am facut transferuri intr-un moment foarte dificil. Am fost rapizi si am stiu sa ne miscam. Ne propusesem un obiectiv si l-am realizat. Voiam ca antrenorul nostru sa aiba la dispozitie un lot complet inca din prima zi de cantonament si am facut-o". Internationalul roman a efectuat vineri vizita medica la clinica din Florenta, iar astazi va pleca in cantonamentul de la Folgaria. Pe langa Adi Mutu, Fiorentina l-a mai transferat pe fundasul Alessandro Potenza, de la Inter Milano, si pe mijlocasul Michele Pazienza, de la Udinese.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.