Aproximativ 140 de persoane si-au pierdut viata, ieri dimineata, in accidentul unei aeronave Airbus A310 care s-a prabusit si a luat foc in timpul aterizarii la Irkutk, in Siberia. Avionul avea circa 200 de persoane la bord, printre care 12 cetateni
Aproximativ 140 de persoane si-au pierdut viata, ieri dimineata, in accidentul unei aeronave Airbus A310 care s-a prabusit si a luat foc in timpul aterizarii la Irkutk, in Siberia. Avionul avea circa 200 de persoane la bord, printre care 12 cetateni straini.

Un avion Airbus A310, apartinand companiei Sibir, s-a prabusit ieri dimineata, in jurul orei locale 8.00, in momentul aterizarii pe aeroportul din Irkutk, Siberia, relateaza Agentia Interfax. Printre pasageri se aflau numerosi copii care mergeau in vacanta in regiunea Lacului Baikal, transmite Itar-Tass.
Potrivit ultimului bilant, circa 140 de persoane dintre cele aproximativ 200 care se aflau la bordul avionului au murit, in timp ce 63 au supravietuit catastrofei. 49 de raniti, cu traumatisme craniene, fracturi, arsuri sau intoxicatii cu fum au fost spitalizati, iar alti 11 supravietuitori nu au necesitat ingrijiri medicale, a informat celula de criza formata de autoritati dupa accident.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.