Specialistii din cadrul IGPR care au finalizat expertiza fizico-chimica si balistica in cazul lui Alexandru Radulescu, presedintele Sindicatului Fotbalistilor, arestat preventiv pentru impuscarea unui tanar pe marginea Lacului Vacaresti, de langa Tar
Specialistii din cadrul IGPR care au finalizat expertiza fizico-chimica si balistica in cazul lui Alexandru Radulescu, presedintele Sindicatului Fotbalistilor, arestat preventiv pentru impuscarea unui tanar pe marginea Lacului Vacaresti, de langa Targoviste, au stabilit ca arma nu s-a descarcat accidental, ea fiind armata de mai multe ori. Rezultatul expertizei a fost trimis procurorilor Parchetului instantei supreme.
INTENTIONAT. Dupa ce au studiat expertiza balistica, specialistii au apreciat ca pozitia armei indica intentia agresorului de a comite fapta. Pe scurt, arma nu s-a descarcat, asa cum a sustinut Radulescu, ci pur si simplu a tras. Potrivit raportului de constatare medico-legala asupra plagii impuscate a lui Constantin Radulescu, directia de tragere a putut fi dinspre stanga, distanta de tragere fiind de 50-60 de centimetri.
GRAV. Starea lui Constantin Radulescu, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, s-a agravat si mai mult, barbatul fiind supus unor noi investigatii, deoarece are febra. Medicii au sperat ca tratamentul cu antibiotice va duce la o ameliorare a starii tanarului, dar acest lucru nu s-a intamplat. Victima va ramane cu o infirmitate permanenta prin lipsa de substanta osoasa craniana. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.