Avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a depus ieri la CNSAS contestatie la decizia Colegiului in care se arata ca presedintele PC a facut politie politica. Contestatia, care are 20 de pagini si cinci anexe, este ""o recitire a probelor"" in

Avocatul lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a depus ieri la CNSAS contestatie la decizia Colegiului in care se arata ca presedintele PC a facut politie politica.

Contestatia, care are 20 de pagini si cinci anexe, este ""o recitire a probelor"" in stil avocatesc. Andon a mentionat ca ideea de baza a constestatiei este ca nu exista probe in cele 159 de file ale celor doua dosare care sa arate ca Voiculescu a facut politie politica.

CONCLUZII. ""Cele doua file semnate Felix si alte opt semnate Dan Voiculescu nu sunt note informative. Sunt pur si simplu explicatii care se cereau unui salariat"", a spus Andon. ""Concluzia contestatiei: Dan Voiculescu nu a fost colaborator al Securitatii, indiciile de la sedinta CNSAS din 13 iunie fiind insuficiente. Inscrisurile atribuite lui Voiculescu nu contin nici cea mai mica delatiune in folosul politiei politice, ele au fost obtinute la presiunea Securitatii ori fara stiinta persoanei in cauza"", a precizat Andon. Nemultumit de atentia care s-a dat prezentei la CNSAS a avocatului, unul dintre membrii Colegiului, Mircea Dinescu, i-a recomandat lui Andon ""sa stea cu capul mai la cutie"" si ""sa nu mai pozeze in vedeta nationala"". ""Nu stiu daca dumnealui (Mircea Dinescu - n.r.) se mandreste cu intreaga sa viata"", a spus in replica Sergiu Andon. El a mai afirmat ca lui Mircea Dinescu ii place sa se antepronunte, desi s-ar cuveni sa fie mai chibzuit, precizand ca il iarta pentru talentul sau literar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.