Lucrurile din atletismul romanesc incep sa miroasa urat. Retrogradarea Romaniei din prima grupa valorica la Cupa Europei, de la Malaga, coroborata cu contraperformantele notorii de la Campionatele Mondiale din acest an au facut ca lucrurile sa degen

Lucrurile din atletismul romanesc incep sa miroasa urat. Retrogradarea Romaniei din prima grupa valorica la Cupa Europei, de la Malaga, coroborata cu contraperformantele notorii de la Campionatele Mondiale din acest an au facut ca lucrurile sa degenereze la FR de Atletism.

Cel care a iesit la atac a fost vicepresedintele Stefan Beregszaszy, care, duminica seara, intr-o emisiune la OTV, i-a atacat la baioneta pe fosta presedinta Iolanda Balas-Sotter si pe fostul secretar de stat in MTS Nicolae Marasescu. „De dezastrul din atletismul romanesc este vinovata fosta conducere. Lor li se datoreaza esecurile actuale ale sportivilor, nu noua! 'Eminenta cenusie>>, Nicolae Marasescu, nu a facut altceva decat sa dezbine, sa loveasca pe la spate. Intrebati 'eminenta cenusie>> de ce, atunci cand s-au predat gestiunile, la FRA era un deficit de 5 miliarde de lei. In acest moment, la Federatie nu mai este nici un leu datorie. Cand domnul Floroiu a preluat functia de presedinte, cel care a fost dat la o parte a fost Marasescu, nu Iolanda Balas. Aceasta nu este decat o victima a 'eminentei cenusii>>“, a explodat Ber egszaszy.

Balas: 'Am plans pentru aceste neadevaruri>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.