nu le-a permis insa nici acestora sa se bucure prea mult de distractia de baza la plaja - balacitul in mare. Ceilalti, care au ales sa stea lungiti pe nisipul umed, in speranta ca soarele nu va mai fi atat de zgarcit la vedere, au fost nevoiti sa sup
nu le-a permis insa nici acestora sa se bucure prea mult de distractia de baza la plaja - balacitul in mare. Ceilalti, care au ales sa stea lungiti pe nisipul umed, in speranta ca soarele nu va mai fi atat de zgarcit la vedere, au fost nevoiti sa suporte cu stoicism rafalele care inaltau nori desi de praf. In schimb, terasele de pe faleze au avut ceva mai mare cautare, turistii adapostindu-se aici, cu o bere in fata, de intepaturile particulelor de nisip.

Valurile mari, bucuria colectionarilor de scoici
Nu toata lumea a fost nemultumita de marea agitata de ieri. Amatorii de scoici, melci si alte suveniruri din adancuri au avut ocazia sa-si completeze colectiile, intrucat valurile mari au aruncat pe plaja exemplare rare de cochilii, crabi sau caluti de mare.
Odata cu acestea, printre umbrelele inchise si sezlongurile stranse, au ajuns insa gramezi de alge si chiar cadavrele mai multor delfini. Lucratorii de la Administratia plajelor si-au facut imediat aparitia si au inceput sa adune gramezi intregi de alge urat mirositoare.

Clienti putini prin bazaruri
Zonele comerciale ale statiunilor au fost putin mai animate, avand in vedere ca de pe malul marii au lipsit cu desavarsire mijloacele de agrement - ski-jet-urile, hidrobicicletele sau windsurf-urile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.