Compania Romtelecom pune la dispozitia clientilor un nou serviciu Inscriere Suplimentara pentru Informatii Numere Clienti 931. Clientilor li se ofera, in mod gratuit, posibilitatea de a alege, pe langa numele titularului de post telefonic, inca doua
Compania Romtelecom pune la dispozitia clientilor un nou serviciu Inscriere Suplimentara pentru Informatii Numere Clienti 931. Clientilor li se ofera, in mod gratuit, posibilitatea de a alege, pe langa numele titularului de post telefonic, inca doua nume suplimentare, apartinand altor membri ai familiei. Aceste numere pot fi disponibile la serviciul Informatii Numere Clienti.
Cele doua nume alese vor fi furnizate doar prin intermediul serviciului Informatii Numere Clienti (931), fara a fi publicate si in Pagini Albe.
Serviciul este disponibil de luni si poate fi solicitat prin apel gratuit la 930 - Serviciul de Vanzari si Relatii cu Clientii sau in orice magazin Romtelecom. Acest serviciu nu este disponibil pentru clientii care au optat sa aiba numar neinformabil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.