Fiindca tot se cheltuiesc bani de la buget, adica banii contribuabililor, taberele pentru copiii sinistrati costa cu mult mai mult decat cele pentru ceilalti elevi. Sensibil la problemele sinistratilor, Guvernul s-a gandit sa suplimenteze, din 14 iu
Fiindca tot se cheltuiesc bani de la buget, adica banii contribuabililor, taberele pentru copiii sinistrati costa cu mult mai mult decat cele pentru ceilalti elevi. Sensibil la problemele sinistratilor, Guvernul s-a gandit sa suplimenteze, din 14 iunie, bugetul Autoritatii Nationale pentru Tineret (ANT) cu un milion de lei noi, suma care sa fie utilizata pentru organizarea de tabere pentru copiii din zonele afectate de calamitati. De acesti bani urmeaza sa beneficieze 1.908 copii din 10 judete, fapt care presupune o alocare de 524 RON pentru fiecare copil. Suma este insa mult prea mare fata de cea perceputa pentru elevii care isi petrec vacanta in taberele scolare. In opinia lui Karoly Borbely, presedintele ANT, costurile unei zile de tabara sunt cuprinse intre 40 si 60 de RON, in functie de zona. Acest lucru inseamna ca un sejur costa intre 280 si 420 RON, in sumele respective fiind incluse si costurile pentru cazare si masa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.