Aurel Sunda a fost prezentat ieri in functia de antrenor principal al divizionarei secunde FC Brasov, noul tehnician al "galben-negrilor" urmand sa semneze astazi un contract valabil pe doi ani, obiectivul fiind promovarea in Liga I. "FC Brasov vine
Aurel Sunda a fost prezentat ieri in functia de antrenor principal al divizionarei secunde FC Brasov, noul tehnician al "galben-negrilor" urmand sa semneze astazi un contract valabil pe doi ani, obiectivul fiind promovarea in Liga I. "FC Brasov vine dupa doi ani de contraperformanta si consider ca a venit timpul sa isi revina si sa ajunga pe prima scena fotbalistica. Am facut o analiza a lotului si probabil ca in cateva zile voi sti si pe cine ma bazez", a spus Sunda, care il va avea ca antrenor secund pe Romeo Steop, iar ca preparator fizic pe Ciprian Urican. De la reunirea lotului au lipsit Hidisan si Arm. Karamian, fotbalisti cu care clubul inca nu s-a inteles pentru prelungirea contractului, in timp ce Cristescu, Radutoiu si Prodan se vor prezenta la echipa astazi.
FC Brasov si-a asigurat, pentru o perioada de doi ani, serviciile jucatorilor Florin Anghel (de la Forex Brasov) si Marius Onofrei (de la Tractorul Brasov), care au semnat deja contractele. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.