ROB LOWE, INTRERUPT DE SEX IN STAL Actorul Rob Lowe a izbucnit in ras in timpul unei piese pe o scena londoneza, dupa ce a observat ca un cuplu din public face sex. Rob era foarte concentrat sa-si spuna replicile cand un coleg l-a

ROB LOWE, INTRERUPT DE SEX IN STAL

Actorul Rob Lowe a izbucnit in ras in timpul unei piese pe o scena londoneza, dupa ce a observat ca un cuplu din public face sex. Rob era foarte concentrat sa-si spuna replicile cand un coleg l-a atentionat prin semne ca intr-una din loje ""pacatul trupesc"" e mai presus decat ceea ce se petrece pe scena. ""Nu stiu daca piesa i-a incitat sau, dimpotriva, i-a plictisit atat de tare incat «au trecut la treaba»"", a declarat protagonistul piesei ""A few good men"".
LILa€™ KIM, LIBERA SI NU PREA

Cantareata Lila€™ Kim a iesit din inchisoare. Insa nu se poate spune ca este libera, intrucat, dupa cele zece luni petrecute dupa gratii, va mai avea de executat o perioada de 30 de zile de arest la domiciliu. Lila€™ (31 de ani) a fost incarcerata intr-o puscarie din Philadelphia, incepand cu 19 septembrie, acuzatia fiind de marturie mincinioasa. ""Sunt fericita ca ma intorc acasa. Le multumesc tuturor celor care m-au sprjinit in tot acest timp"", a declarat interpreta inainte de eliberare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.