Odata cu inceperea sezonului estival, avioanele companiei Tarom zboara pline ochi pe destinatiile de vacanta. In top se afla cursele spre Madrid, Atena si Paris.
"Pe aceste curse, incarcarea este de peste 85 la suta, ceea ce inseamna o adevarata
Odata cu inceperea sezonului estival, avioanele companiei Tarom zboara pline ochi pe destinatiile de vacanta. In top se afla cursele spre Madrid, Atena si Paris.
"Pe aceste curse, incarcarea este de peste 85 la suta, ceea ce inseamna o adevarata performanta. In crestere este si cursa de Londra, in timp ce zborurile pe relatia Viena se mentin la un nivel constant de mai mult timp. De asemenea, am inregistrat o crestere importanta a numarului de chartere catre Turcia si Grecia", ne-a declarat Gabriel Dumitrescu, directorul general al companiei Tarom. De mentionat este faptul ca aeronavele zboara pline catre Madrid chiar daca operatorul Air Madrid a marit numarul frecventelor catre si dinspre Spania. "Spre sfarsitul anului vor sosi doua din cele patru Airbus A318. Avem deja in vedere cateva noi relatii in Europa, dar deocamdata trebuie sa studiem cu mare atentie oportunitatile", a mai spus Gabriel Dumitrescu.

Locul II in topul punctualitatii
Conform unui studiu al Association of European Airlines, compania Tarom se afla pe locul doi in privinta respectarii timpilor de imbarcare. Acest lucru inseamna ca zborurile companiei nationale au printre cele mai putine nerespectari ale planului de zbor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.