initieze copiii in tainele dansului o pot face fara probleme si fara prea mari cheltuieli. Varsta minima recomandata de antrenori este cinci ani, dar totul depinde de abilitati. "Depinde de receptivitatea copilului, caci, daca se descurca bine, poate
initieze copiii in tainele dansului o pot face fara probleme si fara prea mari cheltuieli. Varsta minima recomandata de antrenori este cinci ani, dar totul depinde de abilitati. "Depinde de receptivitatea copilului, caci, daca se descurca bine, poate incepe cursurile si la o varsta mai mica", spune Dumitru Balan, directorul scolii "Latino Time". In general, se organizeaza cate doua sedinte pe durata saptamanii, in unele cazuri si in weekend, iar plata se face diferit, in functie de scoala. Dansul sportiv are doua categorii: dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, slow fox si quick step si dansuri latino-americane: cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive si samba. Pentru incepatori sunt indicate anumite dansuri. "Valsul lent, quick step, cha-cha-cha si jive sunt recomandate pentru un copil aflat la inceput", ne-a declarat Mihai Petre, din cadrul Federatiei de Dans Sportiv.

Cursuri pe durata verii
La scolile de dans, sedintele se fac in grupuri de initiere, intermediari si de performanta. Grupul este format, de obicei, din 15-20 de persoane. sedintele se fac de doua-trei ori pe saptamana, la inceput, ca apoi sa fie mai dese.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.