Michael Schumacher, pilotul german al echipei italiene Ferrari, a anuntat ca va fi suporterul tarii sale natale in confruntarea de astazi. "Este natural ca inima mea sa bata pentru Germania", a spus castigatorul a sapte titluri mondiale. Schumacher e
Michael Schumacher, pilotul german al echipei italiene Ferrari, a anuntat ca va fi suporterul tarii sale natale in confruntarea de astazi. "Este natural ca inima mea sa bata pentru Germania", a spus castigatorul a sapte titluri mondiale. Schumacher este poate cel mai iubit neamt in Italia sI un mare amator de fotbal, el jucand in nenumarate meciuri de caritate in ambele tari. "Am bilete la finala si sper sa reusesc sa ajung sa vad Germania jucand cu titlul pe masa", a mai spus campionul de Formula 1, dezvaluind ca, imediat dupa victoria de la Indiannapolis a primit un sms de felicitare de la atacantul Lukas Podolski. Un alt german cu "serviciul" in Italia, Papa Benedict al XVI-lea, a anuntat, prin intermediul secretarului sau, ca va tine cu ambele echipe. "Papa este intotdeauna impartial si marti el va avea o inima enorma, care va bate in acelasi timp pentru Germania si pentru Italia", a spus Georg Genswein. Secretarul Papei, care este tot german, a spus ca el va tine cu Germania, insa balanta va fi echilibrata de catre "cele patru surori care il ajuta pe Suveranul Pontif, care vor sustine Italia", a adaugat Genswein. Meciurile din cadrul Cupei Mondiale sunt urmarite cu atentie la Vatican, chiar si de Benedict al XVI-lea, in ciuda numeroaselor angajamente ale acestuia. Suveranul Pontif a urmarit la televizor si partida de vineri, dintre Germania si Argentina, in urma careia germanii s-au calificat in semifinalele Cupei Mondiale. "Ce suspans! Papa a dorit sa urmareasca loviturile de departajare si de aceea masa s-a luat mai tarziu", a precizat Georg Genswein. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.