Rata somajului in zona euro a atins, in luna mai, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani si jumatate, plasandu-se la 7,9%, sub nivelul de 8% consemnat in aprilie, indicand asupra redresarii economiei, potrivit datelor publicate luni de Eurostat s
Rata somajului in zona euro a atins, in luna mai, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani si jumatate, plasandu-se la 7,9%, sub nivelul de 8% consemnat in aprilie, indicand asupra redresarii economiei, potrivit datelor publicate luni de Eurostat si preluate de Reuters. Estimarile analistilor plasau rata somajului corespunzatoare lunii mai la 8%. Situatia pe piata muncii s-a imbunatatit ca urmare a unei scaderi cu 0,1% a ratei somajului in Franta, a doua mare economie din zona euro, unde indicatorul s-a stabilit la 8,8%, dar si a declinului inregistrat in Finlanda, Olanda si Portugalia. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.