Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a anuntat, ieri, ca a renuntat la decizia de a demisiona din toate functiile detinute in partid, precizand ca argumentele lui Mircea Geoana, Miron Mitrea si Ioan Rus au contat foarte mult. Diaconescu
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a anuntat, ieri, ca a renuntat la decizia de a demisiona din toate functiile detinute in partid, precizand ca argumentele lui Mircea Geoana, Miron Mitrea si Ioan Rus au contat foarte mult. Diaconescu a mai spus ca a purtat discutii cu lideri ai partidului, carora le-a reprosat ca au intrat in negocieri cu un anumit grup de interese din PNL, ocolind structurile de conducere ale PSD, transmite Mediafax. „Mi se parea la un moment dat ca PSD a intrat in negociere cu un grup din PNL, negociere care nu fusese discutata in structurile de conducere ale partidului“, a declarat Diaconescu, referindu-se la nominalizarea lui Ovidiu Ispir, de catre PNL, la conducerea Curtii de Conturi. „In Biroul Permanent National al PSD nu s-a discutat problema desemnarii conducerii Curtii de Conturi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.