Legea policlinicilor, cum mai este numita Legea infiintarii cabinetelor medicale grupate, provoaca dispute intre medici. Dr. Mihai Belascu, medic primar internist la Centrul de Diagnostic si Tratament Ploiesti, acuza ca sefii unitatii sanitare nu ii
Legea policlinicilor, cum mai este numita Legea infiintarii cabinetelor medicale grupate, provoaca dispute intre medici. Dr. Mihai Belascu, medic primar internist la Centrul de Diagnostic si Tratament Ploiesti, acuza ca sefii unitatii sanitare nu ii respecta dreptul de a cumpara cabinetul in care lucreaza.
"Se pare ca acel cabinet este dorit de administratia policlinicii, care doreste sa faca la etajul 2 un SRL de chirurgie", ne-a declarat dr. Dan Peretianu, presedintele Camerei Federative a Medicilor din Romania, care a mai adaugat: "Cabinetul nr. 19 este dotat cu izolare prin termopanare a geamurilor, cheltuiala care s-a efectuat din contravaloarea consultatiilor la cerere ale medicului, in folosul unitatii". CMFR mai sustine ca directoarea policlinicii, dr. Liliana Badea, este o buna prietena a sotiei medicului care ar trebui sa coordoneze SRL-ul de chirurgie, dr. Cristian Dumitru, care, intamplator, este si consilier municipal din partea PSD. Dr.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.