Spitalul de Urgenta din Craiova a fost, ieri, scena unei intamplari neobisnuite. O familie din Craiova a venit la morga spitalului pentru a-si lua copilul, care murise in urma cu doua zile. Numai ca responsabilii de la morga au anuntat familia ca no
Spitalul de Urgenta din Craiova a fost, ieri, scena unei intamplari neobisnuite. O familie din Craiova a venit la morga spitalului pentru a-si lua copilul, care murise in urma cu doua zile. Numai ca responsabilii de la morga au anuntat familia ca nou-nascutul nu mai exista, pentru ca a fost incinerat. "Am nascut un baiat vineri dupa-amiaza. Noaptea au aparut niste complicatii, iar micutul a murit. Noi am apucat sa chemam preotul spitalului si sa-l botezam pentru ca voiam sa-l inmormantam crestineste. Am semnat actele de externare si am spus ca suntem de acord sa luam copilul acasa", a spus printre lacrimi mama copilului, Liliana Maciuca, 23 de ani. "Noi ne-am dus la tara sa pregatim cele necesare. Cand ne-am intors, ieri, cu cosciugul, cei de la morga ne-au spus ca a fost incinerat", a declarat mama copilului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.