Suntem de rasul lumii! Asa am putea caracteriza situatia in care am ajuns cu ocazia ultimului scandal politic iscat de initiativa liberala de  retragere a trupelor din Irak. Ministrul Teodor Atanasiu trimite mesaje politice secrete si criptate
Suntem de rasul lumii! Asa am putea caracteriza situatia in care am ajuns cu ocazia ultimului scandal politic iscat de initiativa liberala de retragere a trupelor din Irak. Ministrul Teodor Atanasiu trimite mesaje politice secrete si criptate atasatilor militari din ambasadele straine de la Bucuresti, iar consilierul Sergiu Medar le citeste in direct la TV, la ore de mare audienta. Cei doi inalti demnitari isi toarna laturi in cap, unul politizand armata, celalalt incalcand o lege a informatiilor clasificate, pentru care cu putin timp in urma au fost arestati jurnalisti. Este foarte clar ca serviciile secrete sunt bagate pana-n gat in aceasta afacere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.