Kristin Davis, starul din "Totul despre sex", a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume intr-un top realizat de revista britanica Eve, actrita surclasand o serie de frumuseti incontestabile ale lumii artistice, precum Angelina Jolie sau Charlize
Kristin Davis, starul din "Totul despre sex", a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume intr-un top realizat de revista britanica Eve, actrita surclasand o serie de frumuseti incontestabile ale lumii artistice, precum Angelina Jolie sau Charlize Theron, informeaza itv.com. Trei actrite britanice domina clasamentul, in care galeza Catherine Zeta-Jones s-a plasat pe locul al doilea. Actrita americana Halle Berry a obtinut locul al treilea si este urmata de proaspata casatorita Nicole Kidman. Charlize Theron, doua actrite britanice, Kate Beckinsale si Kate Winslet, starul din "Neveste disperate", Eva Longoria, Jennifer Aniston si Angelina Jolie formeaza topul primelor zece cele mai frumoase femei ale lumii. La sondajul realizat de prestigioasa revista Eve au participat 4000 de cititoare ale acestei publicatii. Editorul revistei, Sara Cremer, a declarat: "Frumusetea naturala a Kristinei combinata cu prezenta pe marele ecran ii dau stil si substanta". "Emana sex appeal fara sa-si compromita inteligenta si independenta. Toate femeile din topul realizat de revista au varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, ceea ce demonstreaza ca femeile capata din ce in ce mai multe calitati odata cu maturizarea". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.