Actorul Johnny Depp a fost catalogat drept "canibal" de membrii unui trib de pe insula Dominica, unde actorul filmeaza pentru partea a treia a seriei "Piratii din Caraibe", informeaza hollywood.com. Membrii tribului Garifuna sunt furiosi din cauza un
Actorul Johnny Depp a fost catalogat drept "canibal" de membrii unui trib de pe insula Dominica, unde actorul filmeaza pentru partea a treia a seriei "Piratii din Caraibe", informeaza hollywood.com. Membrii tribului Garifuna sunt furiosi din cauza unei scene in care personajul interpretat de Depp, capitanul Jack Sparrow, este prajit de viu. Seful tribului, Charles Williams, a declarat: "Descrierea realizata in film nativilor nostri, vazuti ca niste salbatici canibali, este complet nefondata si incorecta politic". "Bineinteles ca in trecut au existat violente si varsari de sange. Dar nu este corect ca generatiile de azi sa fie stigmatizate", a adaugat Williams.
Din cauza unei scene in care Depp mesteca un deget de picior uman, nativii de pe insula ameninta cu boicotarea viitoarelor filmari. Depp a declarat ca filmul este menit sa produca rasul si ca nu a dorit sa-i insulte pe locuitorii insulei. "Este vorba de o opera de fictiune si cred ca oamenii inteleg acest lucru", a adaugat actorul. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.