Doi suporteri portughezi au fost raniti grav pe strazile unui mici localitati franceze, Cap d'Ail (in apropiere de Monaco) de catre un locuitor nervos care a deschis focul asupra unor persoane ce se bucurau sambata noapte de calificarea echipelor Fra
Doi suporteri portughezi au fost raniti grav pe strazile unui mici localitati franceze, Cap d'Ail (in apropiere de Monaco) de catre un locuitor nervos care a deschis focul asupra unor persoane ce se bucurau sambata noapte de calificarea echipelor Frantei si Portugaliei in semifinalele CM 2006. Un cetatean enervat de manifestarile de bucurie prelungite in noapte a iesit din casa inarmat cu o carabina si a deschis focul la intamplare. Doua persoane de origine portugheza, inclusiv o femeie, ranita la cap, au fost internate la spital. Alertati, jandarmii au sosit la fata locului si au fost amenintati de atacator cu o sabie de cavalerie. Dupa somatiile de rigoare, un politist a deschis focul si l-a omorat pe loc pe individul recalcitrant.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.