Gruparile palestiniene care l-au rapit pe caporalul Gilad Shalit au dat un ultimatum de 24 de ore autoritatilor de la Tel Aviv, cerand eliberarea, pana in aceasta dimineata la ora locala 6, a 1.000 de detinuti palestinieni din inchisorile israeliene
Gruparile palestiniene care l-au rapit pe caporalul Gilad Shalit au dat un ultimatum de 24 de ore autoritatilor de la Tel Aviv, cerand eliberarea, pana in aceasta dimineata la ora locala 6, a 1.000 de detinuti palestinieni din inchisorile israeliene, relateaza Reuters. „Daca inamicul nu va indeplini cererile formulate, vom considera dosarul inchis, iar Israelul va trebui sa-si asume toate consecintele“, se arata intr-un comunicat semnat de aripa armata a miscarii Hamas si de gruparile Comitetele pentru Rezistenta Populara si Armata Islamica din Gaza.

Cele trei grupari nu au precizat ce masuri vor lua daca nu le sunt indeplinite conditiile, insa Israelul se teme ca militantii nu vor ezita sa-l ucida pe caporalul Shalit. Guvernul de la Tel Aviv a respins imediat ultimatumul, declarand ca refuza orice negociere cu rapitorii si ca nu va ceda la nici un fel de santaj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.