Compania Donau Commodities din Bucuresti va achizitiona Laminorul Braila, in cadrul unei tranzactii estimata la peste 17,5 milioane de euro. Firma din Bucuresti, specializata in comertul cu metale si minereuri metalice, este singura care a depus o of
Compania Donau Commodities din Bucuresti va achizitiona Laminorul Braila, in cadrul unei tranzactii estimata la peste 17,5 milioane de euro. Firma din Bucuresti, specializata in comertul cu metale si minereuri metalice, este singura care a depus o oferta de preluare a producatorului brailean de materiale feroase si semifabricate. Pentru cele 68,8% din actiunile Laminorul, Donau va plati 221.000 euro. Firma bucuresteana a promis investitii in dezvoltare in valoare de 10 milioane de euro si in capitalul de lucru - 6,5 milioane de euro. De asemenea, investitiile de mediu asumate depasesc 780.000 de euro. Investitiile in capitalul de lucru trebuie realizate in trei luni, iar cele in dezvoltare si mediu in cinci ani. personalul de la Laminorul va fi pastrat cel putin cinci ani. De asemenea, Donau a preluat datoriile societatii in valoare de 29,5 milioane de lei noi si s-a angajat sa restituie AVAS ajutorul de stat in valoare de 95 de miliarde de lei vechi de care a beneficiat societatea din Braila. Donau Commodities SRL este o societate cu asociat unic Donau Commodities Handels GMBH, persoana juridica austriaca specializata in comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.