si fosfor! Ingredientele sunt pentru 6 persoane.

Tarta cu dovlecei si orez
Pentru 6 portii
Ingrediente: 1/2 ceasca orez cu bobul lung, 2/3 ceasca lapte, 2/3 ceasca apa, 1 kg dovlecei mici, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 3 linguri
si fosfor! Ingredientele sunt pentru 6 persoane.

Tarta cu dovlecei si orez
Pentru 6 portii
Ingrediente: 1/2 ceasca orez cu bobul lung, 2/3 ceasca lapte, 2/3 ceasca apa, 1 kg dovlecei mici, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1/2 lingurita maghiran sau oregano uscate, cca 1/3 ceasca pesmet, 1 ou, 1 albus, 1/2 ceasca parmezan ras, sare, piper, 1-2 linguri unt Mod de preparare: Se fierbe orezul cca 10 minute in lapte, apa si un strop de sare, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata dovleceii de coaja si de seminte si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o sita deasupra unui vas, se presara cu sare si se lasa sa stea 15 minute pana incep sa-si lase zeama - zeama care se pastreaza. Daca sunt prea sarati, se mai trec sub un jet de apa rece. Se zvanta apoi cu un servet de bucatarie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.