Comisarul european Franz Fischler (foto), responsabil pe problemele de agricultura, a declarat ieri ca „daca dupa eventuala aderare de la 1 ianuarie 2007 agentiile de plata nu vor functiona foarte bine, Romania va risca sa piarda fondurile eur
Comisarul european Franz Fischler (foto), responsabil pe problemele de agricultura, a declarat ieri ca „daca dupa eventuala aderare de la 1 ianuarie 2007 agentiile de plata nu vor functiona foarte bine, Romania va risca sa piarda fondurile europene“. Comisarul a apreciat ca „in ultima perioada, rata de asorbtie a fondurilor SAPARD a crescut foarte mult, dar trebuie sa se investeasca mai mult in pregatirea personalului aflat in legatura directa cu clientii agricultori, si mai putin in sedii grandioase“. Fischler a mentionat ca un alt domeniu din agricultura care trebuie pus la punct este infrastructura rurala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.