"Omul cel mai puternic al planetei", presedintele George W. Bush, isi sarbatoreste, joi, ce-a de-a 60-a aniversare a zilei de nastere, pe care o va marca insa cu doua zile mai devreme, adica astazi, de 4 iulie, pentru a coincide cu sarbatoarea nation
"Omul cel mai puternic al planetei", presedintele George W. Bush, isi sarbatoreste, joi, ce-a de-a 60-a aniversare a zilei de nastere, pe care o va marca insa cu doua zile mai devreme, adica astazi, de 4 iulie, pentru a coincide cu sarbatoarea nationala a Americii, Ziua Independentei. La Casa Alba va avea loc o petrecere la care vor participa membri ai familiei si prieteni apropiati. Dupa ce vor cina impreuna, sarbatoritul si invitatii vor asista de la balcon la traditionalul foc de artificii de Ziua Independentei.
Presedintele Bush jr. s-a nascut la 6 iulie 1946, cu alte cuvinte face parte din generatia asa-numitilor "baby boomers", adica a celor care au venit pe lume in perioada exploziei demografice ("baby boom"), de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Perioada amintita este situata de catre demografi intre 1946 si 1964, de-a lungul ei nascandu-se 78 milioane de americani, inclusiv cel care avea sa devina al 43-lea presedinte al SUA.Varsta de 60 de ani este, desigur, un prag important in viata unui om, cand cel in cauza simte o strangere de inima ca urmare a trecerii anilor. Nici cel mai celebru dintre "baby boomers" nu este scutit de acest sentiment.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.