Firmele care au realizat pasajul rutier de la Otopeni si cel de peste centura de nord a Capitalei, precum si tronsonul de drum dintre ele, vor fi penalizate din cauza calitatii precare a lucrarilor si a intarzierii termenului de finalizare, a declar

Firmele care au realizat pasajul rutier de la Otopeni si cel de peste centura de nord a Capitalei, precum si tronsonul de drum dintre ele, vor fi penalizate din cauza calitatii precare a lucrarilor si a intarzierii termenului de finalizare, a declarat, ieri, ministrul transporturilor, Radu Berceanu. Este vorba despre compania italiana Astaldi si firma austriaca Alpine. Valoarea totala a lucrarilor ajunge la 16 milioane de euro.

Ministrul a afirmat ca, in cazul in care problemele sesizate nu vor fi rezolvate, lucrarile nu se vor termina la timp, iar firmele respective ar putea sa nu mai obtina alte contracte in Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.