Pana acum nu am vorbit deloc despre echipa nationala a Romaniei. Cred ca este momentul, chiar daca aceasta rubrica este dedicata Campionatului Mondial. Au trecut destui ani de cand nu ne-am mai calificat la o competitie majora. Cred ca a venit moment
Pana acum nu am vorbit deloc despre echipa nationala a Romaniei. Cred ca este momentul, chiar daca aceasta rubrica este dedicata Campionatului Mondial. Au trecut destui ani de cand nu ne-am mai calificat la o competitie majora. Cred ca a venit momentul sa o facem, altfel riscam sa intram definitiv in anonimat. Personal, nu cunosc campionatul intern, ma uit rar la meciuri, dar sunt convins ca potential exista. Este adevarat, nu mai este generatia lui Hagi si Gica Popescu, dar in ziua de azi e bine sa ai o echipa adevarata, nu individualitati. Luati exemplul Braziliei de la acest Mondial. L-am vazut de mai multe ori pe Mutu. Un jucator foarte bun. Dar si Radoi de la Steaua m-a impresionat. La posturile pe care evolueaza, fundas la marcaj sau mijlocas la inchidere, vede excelent jocul. Nu numai ca deposedeaza, este agresiv si participa si la constructie. Jucator de mare viitor. Daca as fi in locul lui Victor Piturca, eu as baga pe teren toata linia de fundasi a Stelei. Eu sper ca nationala Romaniei sa uite de trac atunci cand va intalni Olanda. Nu cum era pe vremea mea. Atunci faceam pe noi cand dadeam de Germania Federala, ne era frica. Poate ii si respectam, dar acum gata. Oricum nu mai avem ce pierde. Cu favoritii grupei, asa cum sunt considerati olandezii, nu ai voie sa calci gresit. Asta e regula in fotbalul mare. Am incredere in baieti si sunt sigur ca se vor califica. Astazi vom afla a doua finalista de la Mondial. Nu vreau sa vad un decat fotbal tehnic, nu unul plictisitor, cum au fost multe pana acum. Vreau ca Franta sa repete jocul din fata Braziliei. Va fi mai greu, dar mi-as dori sa castige pentru Zidane. Sa le dea peste nas tuturor celor care ii grabeau, in bataie de joc, retragerea. Francezii trebuie insa sa se teama foarte mult de Scolari. Este un antrenor foarte bun, dar si foarte norocos. Stie jocul, studiaza la perfectie adversarii. Franta nu a inceput bine, dar si-a revenit pe parcurs. De partea cealalta, Portugalia a avut destul noroc pana in semifinale. Nu cred ca o sa-i mai tina. Repet, vreau sa vad un meci spectaculos.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.